Bild

Paketering/koncept

Förmågan att skapa och presentera ett erbjudande!
Framgångsrik kommunikation är metoder där du enkelt lär dig att beskriva ditt erbjudande på ett attraktivt sätt. Paketerad smart i ett koncept vilket visar hur du och ditt erbjudande är speciellt eller unikt. Ju bättre du paketerar din produkt och beskriver ditt koncept, desto större är chansen att du inte hamnar i ren priskonkurrens.
Att tänka ”koncept” är nödvändigt om du vill ta steget från ren konkurrens till vinna-vinna-förhandlingar. Förmågan att kommunicera lyhört med kunden innebär att du kan skräddarsy ditt erbjudande att bättre uppfylla kundens förväntan. Du hamnar på rätt nivå för vad du kommer att leverera. Redan i förväg har du och din kund stämt av förväntansnivå både vad gäller innehåll, men också vad gäller pris och leverans. Du kan med stolthet prata om vad som gör just ditt erbjudande annorlunda, bättre och mer unikt! Du kan känna stolthet över ”storyn” bakom din produkt eller ditt företag. Du har en historia att berätta och en upplevelse att erbjuda.
Det handlar till stor del om självkänsla, val av argument och säljstrategi liksom förmågan att berätta om erbjudandet på rätt sätt så att köparen upplever att den motsvarar förväntningarna.

Datum: 26 oktober klockan 08:00-17:00. Utbildningsort samt lokal meddelas senare

Nivå Start: För dig som är ny inom området

Upplägg:
Du kommer att lära dig att pitcha -“ snabbpresentationen som säljer in både dig själv och ditt erbjudande. Hur du snabbt skapar ett intresse hos lyssnaren. Du bygger upp din presentation och skapar vinnande argument, och lär dig använda en bra argumentationsteknik. Därmed lär du dig också förbereda valet av prisstrategi så att du undviker konkurrens och istället diskuterar möjligheter till mer långvariga affärsrelationer enligt vinna-vinna. Du får enkla verktyg och metoder som du under utbildningen också för prova att använda i övningar som du sedan tar med dig hem och förfinar så att de bäst passar din egen situation, din egen historia och ditt unika erbjudande!

Avgift:
1 495 kr ex moms/person. Vi behöver minst 10 stycken deltagare och max 15 deltagare för att genomföra utbildningen. OBS! Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person inom organisationen. Vid icke meddelad frånvaro debiteras hela avgiften.

Anmäl dig senast 5 oktober via detta formulär >>

Kontakt: Sofia Lampa, projektledare IUC

Kontaktpersoner

Avatar

Sofia Lampa

Telefon: 070-251 19 44
sofia.lampa@iucnorr.se

Datum

26 October - 26 October